0547 - 272 646 info@autoruesink.nl

Nieuws

CITROËN Ë-C3: GOEDKOPE ELEKTRISCHE HATCHBACK GELEKT

Luttele uren voordat Citroën zelf het doek trekt van de Citroën ë-C3 zijn de eerste foto’s van die elektrische compacte cross-over al online verschenen. De Citroën ë-C3 is voor de Fransen potentieel een groot succesnummer. Hij zou namelijk minder dan €25.000 moeten gaan kosten.

De Citroën C3 zoals je die nu nog in de showrooms tegenkomt, wordt spoedig vervangen door een volledig nieuw model. Met die nieuwe C3 slaat Citroën een andere weg in. De compacte Fransman wisselt zijn inmiddels behoorlijk op leeftijd geraakte platform dat hij nog deelt met de vorige Peugeot 208 om voor een basis die geschikt is voor volledig elektrische aandrijflijnen. Sterker nog, de kleine Citroën lijkt enkel als elektrische ë-C3 op de markt te komen.

Citroën gaf eerder aan dat de auto in Europa minder dan €25.000 moet gaan kosten en dat maakt de auto voor Citroën tot een heel belangrijke. Vandaag gaat het doek er officieel af, maar dankzij Cochespias kunnen we je de eerste foto’s van het model nu al laten zien.

CITROËN Ë-C3: GOEDKOPE ELEKTRISCHE HATCHBACK GELEKT

Geplaatst op:

20 oktober 2023